Pers

DJAMILA BOEKEN VOOR EEN EVENEMENT

Djamila is te boeken op grote feesten en evenementen, voor zowel optredens als meet & greets. Andere opties zijn bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met luuk@wesselsmanagement.nl

WIE KAN IK BEREIKEN VOOR SAMENWERKINGEN?

Op het kanaal "MeisjeDjamila" zijn er meerdere succesvolle samenwerkingen gelanceerd. Djamila heeft gewerkt met onder andere Mattel, LEGO, Rituals, Crayola, EA Games en meer. Voor aanvragen, kunt u contact opnemen met luuk@wesselsmanagement.nl

Met het oog op volksgezondheid zullen we geen samenwerkingen aangaan met snack- en frisdrankmerken.

WAT IS JULLIE PERSADRES?

Wij accepteren geen perspakketten.

MeisjeDjamila Fans

IK HEB EEN (JARIGE) FAN, HOE VRAAG IK EEN PERSOONLIJKE VIDEO BOODSCHAP AAN?

Wij krijgen regelmatig aanvragen voor videoboodschappen van MeisjeDjamila.

Ze heeft daarom voor haar (jarige) fans een boodschap ingesproken. We kunnen deze helaas niet personaliseren, maar hopelijk zal deze video een bijdrage leveren aan een onvergetelijke dag.

Videoboodschappen: Felicitatie -- Algemeen

IK HEB EEN PROFIELWERKSTUK/SPREEKBEURT, HOE VRAAG IK EEN INTERVIEW AAN?

Wij krijgen vaak aanvragen voor schoolopdrachten, daarom heeft Djamila een uitgebreid interview gedaan wat je kunt gebruiken voor jouw opdracht. We kunnen niet ingaan op gepersonaliseerde vragen, maar hopelijk helpt dit jou verder op weg!

We hebben een selectie gemaakt met een aantal foto’s die te gebruiken zijn voor een slide show, schoolopdracht of als poster om uit te printen voor privé gebruik. Het is niet toegestaan deze foto's te gebruiken voor commerciële doeleinden of om uit te delen.

HOE KOM IK IN DE FAN FRIDAY?

Elke week komt er Fan Friday video uit. Wist je dat deze serie al sinds 2016 loopt en Djamila nog geen enkele vrijdag gemist heeft op haar kanaal MeisjeDjamila? Hier maakt ze zoals altijd een vrolijke video van, waar ze ook grote fans in het zonnetje zet. In totaal heeft ze vierduizend prachtige fan arts laten zien en meer dan tienduizend namen genoemd!

Voor de 20 SECOND RAPOUT kun je kans maken door een reactie achter te laten op de nieuwste Fan Friday video met het woordje "rapout".

Voor de FANARTS kun je kans maken om in de video te komen door jouw fan art op een openbaar Instagram account te plaatsen en @MeisjeDjamila in diezelfde post te taggen door middel van de tagfunctie.

Er is plek voor een beperkt aantal namen en fan arts in elke Fan Friday, dus is het je niet gelukt? Dan kun je de volgende week altijd weer proberen!

KAN MEISJEDJAMILA KOMEN OP MIJN (VERJAARDAGS)FEEST?

Djamila woont in Texas en is beperkt in Nederland, daarom kan zij helaas niet langskomen op feestjes. Ze is momenteel ook niet te boeken voor besloten feestjes.

IK HEB EEN TEKENING EN/OF KADO, WAAR KAN IK DIT NAAR TOE STUREN?

Aangezien MeisjeDjamila in Texas woont, heeft ze geen adres waar ze kado's op kan ontvangen. Tekeningen kunnen altijd op instagram geplaatst worden met een tag naar @MeisjeDjamila. Ze houdt het wekelijks in de gaten, dus grote kans dat ze jouw mooie tekening ziet!

MAG IK MEISJEDJAMILA TOEVOEGEN ALS VRIEND OP ROBLOX?

Roblox heeft een beperkt aantal vrienden die kunnen worden toegevoegd op één account. Daarom is het helaas onmogelijk om het vriendenverzoek van iedereen te accepteren.

IK HEB EEN KLACHT OVER EEN ITEM, WAAR KAN IK TERECHT?

Uiteraard gaan wij met uiterste zorg om met alle samenwerkingen en producten die we uitbrengen, echter kan het zijn dat er soms een productiefout is. Wij raden je aan contact op te nemen met de verkopende partij, zij zijn verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling